У Львові відбудуться концерти пам’яті Івасюка

2865 0
На сцені Львівської опери 3 березня о 17.30 та 19.30 годинах відбудуться концерти «Проект Івасюк. Перезавантаження»*. Глядачі почують нові аранжування пісень Івасюка з елементами джазу та електроніки. Основним елементом сценографії буде спеціальний 5-метровий сферичний 3D-екран, привезений з Берліну.
фото: dyvensvit.org

фото: dyvensvit.org

«Проект наповнений якісною музикою, професійним виконанням у сучасному стилі, а головне, ми докладемо усіх зусиль, щоб у глядачів було відчуття присутності Івасюка», - зазначає Володимир Стецькович, головний сценограф та автор відео – проекцій для «Проекту Івасюк. Перезавантаження». Для проекту буде створено простір, який стане чимось більшим, ніж просто концертною площадкою з красивими візіями.

У Проекті візьмуть участь: Піккардійська терція, Оксана Муха, Олександр Божик, Брія Блессінг, джаз-гурт ShockolaD, MANU. Кожен з них по-своєму розуміє та інтерпретує Івасюка, але усіх їх об'єднує процес переосмислення творчості композитора та створення нового звучання й особливої атмосфери. Організатори переконані, що таким чином «перезавантажать» творчість Івасюка і ще раз доведуть, що ми маємо якісну та актуальну українську музику.

Перші репетиції та проби нової сценографії вже можна переглянути на події «Проект Івасюк.Перезавантаження» у facebook.

Квитки в мережі кас «ОТ-ОТ», на сайтах gastroli.ua та kasa.in.ua.

Деталі за телефоном 235-77-88.

*Прем’єра «Проекту ІВАСЮК» відбулася у 2013 році з нагоди 64-ої річниці від дня народження Володимира Івасюка. В рамках проекту відбулося чотири аншлагові концерти у Львівській опері, open-air на площі Ринок та концерт у столичному палаці «Україна».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!