Політична реклама

У Львові відкриють безкоштовний екологічний гурток

1708 0
25 січня о 14:00 год у магазині «Зоомагія», що на 3-му поверсі ТЦ «Інтерсіті» (просп. Червоної Калини, 62-а), відкриється унікальний безкоштовний екологічний гурток.

Дітей та дорослих вчиьтимуть перетворювати кухонні відходи на добриво з допомогою каліфорнійського черв’яка, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Тепер, не чекаючи сміттєпереробних заводів, кожен зможе  перетворювати сміття в себе вдома. Усі гості, які завітають до гуртка, зможуть ознайомитись з «маленькою фермою», яка перетворює сміття на добриво. Аналізуючи екологічну ситуацію в Україні, де 165 тисяч гектарів землі зайняті сміттєзвалищами,  я зрозуміла, що необхідно змінювати ставлення людей до природи. Так виникла ідея створення гуртка, де діти не лише ознайомляться з каліфорнійським черв’ячком, який переробляє кухонні відходи, а дізнаються про різні способи перетворення сміття на користь довкіллю», - зазначила Оксана Гуцуляк, керівник екологічно-пізнавального гуртка.

Також відвідувачі дізнаються, як кухонні відходи можуть принести користь.

Окрім корисних знань присутні отримають в подарунок цікаву літературу про те, як правильно поводитись з побутовими відходами.

За останні 10 років обсяг побутових відходів в Україні збільшився на 40%. За даними екологів, кожен українець щороку створює від 220 до 380 кг відходів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!