Політична реклама

У Львові впроваджують електронне урядування

2031 0
Для того, щоб комунікація влади з мешканцями та організаціями була проста і доступна, у Львові запроваджують електронні сервіси на основі новітніх інформаційних технологій. Ряд таких сервісів вже функціонує і користується попитом серед громадян.

Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міськради.

З метою впровадження нових електронних послуг, визначення пріоритетних та першочергових завдань, у Львівській міській раді затвердили Програму впровадження електронного урядування на 2013-2014 рр. Основними завданнями Програми є запровадження електронного документообігу у Львівській міській раді, забезпечення населення можливістю отримувати послуги в електронному форматі, а також створення надійної матеріально-технічної бази для якісного надання послуг населенню.

Відповідно до програми, цього року у Львівській міській раді заплановано створення єдиної системи електронного документообігу з можливістю віддаленого доступу роботи з документами. Як повідомили організатори, такі зміни забезпечать скорочення часових витрат на опрацювання звернень громадян та оптимізацію матеріальних ресурсів. Загалом Програма скерована на розширення спектру електронних послуг населенню та бізнесу. Робота проводитиметься із залученням українських та іноземних експертів. Досвід Львова поширюватиметься на інші міста України.

"В сучасному суспільстві інформація стає все більш  необхідним ресурсом. Виходячи з цього нам необхідна оптимізація всіх наявних та створення нових інформаційних сервісів, щоб забезпечити максимальну можливість городянам отримувати послуги в електронній формі. Також важливо покращити внутрішню роботу всередині міської ради, її підпорядкованих установ, соціальних служб, закладів освіти і культури, бо саме від них залежить якість і швидкість надання послуг. Впровадження, оновлення та вдосконалення елементів електронного урядування забезпечить прозорість в роботі міської ради, швидкість та ефективність надання послуг, а в результаті посилить вплив суспільства на прийняття владних рішень" - зазначив Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!