У Львові виділили землю під виставковий центр

2387 0
У Львові невдовзі може з’явитися новий виставковий центр. Сьогодні під час сесії Львівської міської ради депутати надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою.

Дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (А) та на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (Б) надали ЛКП «Агенція з підготовки подій». За таке рішення проголосувало 49 депутатів, – передає Гал-інфо.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що йдеться про будівництво виставкового центру у Львові, але наразі для його будівництва інвесторів немає.

Керівник фракції Українська Галицька партія Тарас Чолій зазначив, що депутатам варто одразу домовитись, що гроші на цей виставковий центр виділяти не будуть, і у Львові є вже стадіон «Арена Львів», який можна використовувати як виставковий центр.

Згідно з ухвалою, депутати припинили право користування Львівському ремонтно-будівельному управлінню земельного будівництва земельною ділянкою площею 7,5578 га на  вул. Стрийській, 195. та Приватному акціонерному товариству «Львівський іподром» земельною ділянкою площею 3,6436 га на вул. Стрийській, 179.

Натомість депутати надали Львівському комунальному підприємству «Агенція з підготовки подій» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для будівництва багатофункціонального комплексу (конференц-центру та виставкового залу) за рахунок земель сільськогосподарського призначення:

Орієнтовною площею 3,6436 га на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (А).

Орієнтовною площею 7,5578 га на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (Б).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!