Політична реклама

У Львові викуплять ділянку на вулиці Стуса, щоб прокласти колію

1325 0
Управління капітального будівництва Львівської міської ради замовить в експертів оцінку двох земельних ділянок на вул. Стуса,49 та 51. Ділянки місто викупить для суспільних потреб – через цю територію пролягатиме трамвайна колія на Сихів.

31 січня виконавчий комітет Львівської міськради надав УКБ функцію замовника з проведення оцінки цієї землі, повідомляє Zaxid.net.

Площа ділянки на вул. Стуса, 49 – 759 кв. м, на Стуса, 51 – 519 кв. м.

Минулого тижня виконком також надав функцію замовника для УКБ з метою оцінки об’єктів нерухомості, що розташовані на цих ділянках. Це два окремі житлові будинки, які місто також викупить у власників.

Нагадаємо, Львівська міська рада у другому півріччі 2014 року планує продовжити будівництво трамвайної колії на Сихів (маршрут №4). Проект будівництва передбачає знесення низки будівель, зокрема, двох будинків на Стуса та металобази на вул. Навроцького, 1а. Також з вул. Навроцького, 1 перенесуть кафе, а з просп. Червоної Калини – ринок «Санта-Барбара» на вул. Антонича, 8.

Трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса, аж до кінця проспекту Червоної Калини. Колія проходитиме через теперішній ринок «Санта-Барбара», а трохи нижче збудують кільце для розвороту трамваю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!