У Львові виступить діджей зі світовим іменем: де та коли?

2470 0
З нагоди відкриття нового клубу на !FESTrepublic по вул.Старознесенській, 24-26 виступить dj зі світовим іменем з Берліну (Німеччина) — David Mayer. Організатори анонсують захід, як першу із серії 10 клубних вечірок за участю крутих dj'їв зі всього світу.

Девід завжди був у рівній мірі зацікавлений в експериментуванні з різними формами музики, незалежно від того, який музичний жанр, хоча його пристрасть до 4/4 ударів явно домінує в його творчості. Девід проводить вечірки у найкрутіших клубах по цілому світі, зокрема у 2016 році, Mayer'а зустрічатимуть в Сіднеї, Лондоні, Амстердамі, Парижі, Мілані та у багатьох інших містах. Попри щільний графік, Девід виступатиме на відкритті клубу на !FESTrepublic .

Коли?

10 вересня, 22:00 - 06:00

Де?

!FESTrepublic , вул.Старознесенська, 24-26

Вхід:
Передпродаж - 99 грн
На вході - 149 грн / з карткою Lokal - 99 грн

Де придбати квитки?

пл. Ринок, 10 (інфоцентр Just Lviv It)
тел. 067 670 23 96

Face Control

Довідка. Народившись на півдні Німеччини, David Mayer провів більшу частину своєї юності в Норвегії. В Берлін він остаточно переїхав у 2004 році. З першого дня він став частиною сім'ї Keinemusik. Разом з Rampa, &ME, Adam Port і Reznik він показує свою майстерність за діджейським пультом і в написанні своїх треків. Є ще один важливий біографічний факт - це створення декількох реміксів для Terranova.

Його ключові треки “Fortune”, “Word Is Bond”, “Celsius” and “Sunhole” характеризують його, як продюсера, який дуже грамотно відноситься до деталей і звукового дизайну.
І коли він крутить пластинки і коли пише свої власні треки, він представляє свою власну інтерпретацію змішання техно і хаус, яка заставляє танцювати людей на танцполі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!