У Львові забудовують парк. Мешканці проти

3737 0
На черговому засіданні сесії Львівської міської ради 21 травня голова депутатської групи «Народний Контроль» у ЛМР Валерій Веремчук звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою заборонити незаконне будівництво у парку «700-річчя Львова»

«До мене звернулися мешканці, які проживають у Шевченківському районі, і повідомили про те, що на території парку «700-річчя Львова» прилеглій до вулиці Шеремети, проводяться підготовчі будівельні роботи. Є зафіксовані фото, де невідомим  транспортом проводиться навіз землі та інших будівельних відходів», – йдеться у депутатському зверненні Валерій Веремчука, повідомляє прес-служба НК.

Також Веремчук наголосив, що зараз сквер у жалюгідному стані — там немає ані пішохідних доріжок, ні освітлення, ані лавочок та смітників.

Відтак, «Громадський рух «Народний Контроль» вимагає негайно зупинити незаконну забудову у парку «700-річчя у Львові» та забезпечити облаштування гаю.

Додамо, раніше активісти «Народного Контролю» збирали підписи на облаштування цього парку. Їх уже передано очільнику Львова Андрію Садовому.

Тим часом, Андрій Садовий уже взяв під особистий контроль це питання і пообіцяв прозвітувати на наступному пленарному засіданні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!