У Львові «замінували» ще одну школу

2905 0
Повідомлення про замінування надійшло ввечері 19 січня.

Вчора ввечері, 19 січня у Львові повідомили про замінування школи №84, що на вул. Зубрівській, 30. Інформацію про це надіслали на електронну скриньку колцентру Служби безпеки України у Львівській області о 22:32 год.

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА, на місці працювали правоохоронці, вибухотехніки та кінологи. О 01:56 год 20 січня у результаті обстежень приміщень та прилеглої території школи вибухового пристрою не знайшли.

Наразі правоохоронці встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, 12 січня у Львові надійшло повідомлення від аноніма із Києва, що всі школи у місті замінували. Деякі школи розіслали повідомлення батькам про подію і попросили забрати дітей із навчання. Після цього у місті надійшли ще два повідомлення про замінування двох гіпермаркетів.

Два дні тому також шукали вибухівку у ліцеї на Сихові. А день перед тим у Львові повідомили про замінування технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!