У Львові запустили безкоштовний мобільний додаток Гарячої лінії міста

5838 0
Мобільний додаток Гарячої лінії міста «1580 Львів» наразі доступний для користувачів Android.

У Львові запустили мобільний додаток Гарячої лінії міста «1580 Львів», який офіційно представили мешканцям сьогодні, 10 травня. 

«У цього додатка є два призначення. Перш за все, львів’янин може подати свою пропозицію у міську раду і вона у режимі реального часу потрапляє безпосередньо до виконавців. Додаткова функція — це інформування мешканців про аварійні роботи, розриття тощо», — розповів на офіційній презентації додатку Руслан Євчин, керівник ТОВ «Техноінфософт», яке розробило цей застосунок.

Читайте також: Гаряча лінія міста оновила сервіс. Що змінилося

Він додав, що важливою складовою цього додатка є зворотній зв'язок, адже мешканець зможе самостійно оцінити якість виконання робіт і відправити справу на перерозгляд, якщо роботи, на його думку, виконані незадовільно. Крім цього, у додатку планують використовувати фотографії, які завантажили користувачі, аби порівняти виконані роботи до і після.

Мобільний додаток Гарячої лінії міста «1580 Львів» наразі доступний для користувачів Android. Для iOS обіцяють розробити протягом двох місяців. Його можна безкоштовно завантажити через PlayMarket та зареєструватися. Окрім звернень, львів’яни зможуть особисто стежити за етапами його розгляду та виконанням робіт.

Нагадаємо, у лютому Гаряча лінія Львова Facebook-групу, а наприкінці місяця вона запрацювала у Винниках, Брюховичах та Рудно.

Ганна Аргірова



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!