У Львові запустили новий формат дебатів кандидатів у нардепи

1979 0
З 1 жовтня Львівська обласна організація національної спілки журналістів України та журнал «Ріа Львів», за технічної підтримки інтернет-порталу та інтернет-телебачення Tvoemisto.tv розпочинають дискусійний проект «Навпроти». Першу програму на тему: «Суспільні вимоги до виборів 2014 у Верховну Раду: нові обличчя, нові підходи, нові стратегії…» дивіться прямо зараз за участю таких кандидатів у нардепи: Зеновій Бермес (висунутий «Батьківщиною»), Данило Дерега (партія «Воля») та самовисуванець Степан Середа.

Трансляцію дивіться за посиланням: http://tvoemisto.tv/debate/.

Якщо ви й ще досі не знаєте, за кого голосувати на виборах, тоді у цьому вам допоможе дискусійний проект «Навпроти». Щопонеділка, середи та п’ятниці о 17:00 на вас чекатимуть журналісти, котрі проводитимуть дебати із тими людьми, яким на виборах буде необхідний ваш голос.

В межах проекту кандидати в народні депутати зможуть представити своє бачення щодо основних проблем, які найбільше турбують суспільство, та запропонувати оптимальні шляхи їх вирішення. У ході дискусії провідні журналісти Львівщини зможуть поставити запитання кандидатам у депутати, а експерти зробити висновки з почутого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!