У Львові збудують будинок для військовий прокурорів

2319 0
Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка підписав розпорядження на виділення земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Мечнікова, 16 – повідомляється на сайті Львівської ОДА.
Фото: np.pl.ua, wikipedia.org, styknews.info

Фото: np.pl.ua, wikipedia.org, styknews.info

Як йдеться в Розпорядженні № 683/0/5-15 «Про надання в постійне користування земельної ділянки» від 2 листопада 2015 року, земельна ділянка площею 0,7208 га, що розташована по вул. Мечникова, 16 у місті Львові, надається військовій прокуратурі Західного регіону України в постійне користування.

Причиною для такого рішення стало клопотання військової прокуратури Західного регіону України від 28 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, що місто виділило Міністерству оборони земельні ділянки для будівництва житла для військовослужбовців, які перебувають на квартирному обліку, та членів сімей загиблих учасників АТО. Житло будуватимуть за рахунок коштів державного бюджету або спільного фінансування державного бюджету та бюджету міста Львова.

Перша ділянка, де вестиметься будівництво – на вул. Підголоско. Загалом на це з бюджету міста виділили 46 млн грн. Ще одним місцем, де можуть постати будинки для військових є це Рясне-2.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!