У Львові збудують десятий McDonald’s

2274 0
На частині ділянки хочуть розмістити McDonald’s з McDrive, а на іншій – торговий центр.
Візуалізація AVR

Візуалізація AVR

На вул. Т. Шевченка, 311-Б планують нове будівництво торгового центру та закладу харчування з вбудованою трансформаторною підстанцією. Про видачу відповідних містобудівних умов та обмежень повідомили під час засідання виконавчого комітету ЛМР 11 червня, інформує Tvoemisto.tv

Це територія Рясного, ділянка наразі у сільськогосподарському використанні. Згідно з генеральним планом Львова ця територія передбачена для торгово-розважальних закладів – зона Г-2. Біля ділянки поруч є Храм Пресвятої Трійці, а також заводи «Електрону».

Всередині ділянки є частина скверу, яка заглиблюється до майбутніх громадських будівель. У 2021 році видали містобудівні умови та обмеження, щоб продати ділянку на аукціоні. Інвестор, який придбав ділянку, має пропозицію розмістити на частині ділянки McDonald’s з McDrive, а на іншій – торговий центр з урахуванням 50% забудови території.

Також залишили ділянку під розташування скверу-променаду навколо торгового центру. Там планують облаштувати громадський простір із зеленою зоною та дитячими майданчиками. Біля McDrive буде стоянка на 44 машиномісця. 

«Якщо піти за аналогією з індексом бургера, то можна робити висновок: бізнес у Львові розвивається і рухається в доброму напрямку. А чим краще розвивається бізнес, тим більше місто має змогу допомагати Збройним силам», – прокоментував у Facebook заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: У Львові з'явиться новий McDonald's

Замовником будівництва є ТОВ «БАВАРІЯ ЛЬВІВ». Згідно з даними аналітичної системи YouControl, кінцевим бенефіціарним власником є Павло Волков з Червоногращини.

Нагадаємо, що McDonald's планує відкрити заклад поруч із Львівським залізничним вокзалом. 

Додамо, наразі McDonald`s у Львові є за адресами:

  • проспект Свободи, 35;

  • проспект Шевченка, 7;

  • ТЦ Forum Lviv;

  • вулиця Володимира Великого, 24а;

  • проспект Червоної Калини, 58;

  • проспект В'ячеслава Чорновола, 12;

  • c/ Cокільники, вулиця Стрийська, 30.

  • вул. Зелена, 147-А

Візуалізація: AVR

_______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!