У Львові звільняють чиновника за використання пошти «mail.ru»

2756 0
Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка доручив звільнити зі займаної посади працівника департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА, який в офіційному листуванні використав електронну адресу російського поштового сервера «mail.ru».
фото: fedpress.ru, rodis.org.ua, yak-prosto.com, progi.pp.ua

фото: fedpress.ru, rodis.org.ua, yak-prosto.com, progi.pp.ua

«Людина, котра не розуміє важливості забезпечення інформаційної безпеки держави, не може бути державним службовцем,  – зазначив Олег Синютка. – Нехай тоді цей чоловік пошукає собі роботу в Російській Федерації».

Крім того, керівник області звернувся до начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області Віктора Андрейчука щодо перевірки цього факту.

Читайте також: Що у Львові належить росіянам. 7 брендів

Інформацію про використання працівником облдержадміністрації скриньки «mail.ru» надали громадські діячі, котрі отримали на свою електронну адресу листа із запрошенням на офіційний захід ЛОДА. У листі-запрошенні було вказано контактну інформацію для  зв’язку із виконавцем: робочий телефон та електронну скриньку на російському сервері.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!