Політична реклама

У Львові з'явиться торговий центр "третього покоління"

3875 0
У Львові триває будівництво торгового центру «Форум Львів» на вул. Під Дубом, 7а. Відкриття заплановане на перший квартал 2015 року, у новому ТЦ буде створено майже 1 тис. робочих місць.

Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, пише Zaxid.net.

Сьогодні будівництво ТЦ знаходиться на етапі зведення монолітного бетонного каркасу. У цей комплекс інвестується 92 млн євро. Фінансують проект ЄБРР і  банк «УніКредит».

«Тут буде створено у перспективі до 1 тис нових робочих місць. Це важливо, бо це податки, це зовсім інший рівень сервісу. Культура виробництва на дуже високому рівні. Якщо пройтись по цьому будівельному майданчику, то бачимо, наскільки усе продумано, грамотно. Наступного року цей комплекс відкриється для львів’ян, для гостей міста. Ця будівля запроектована одним з найвідоміших архітекторів Європи, вона буде окрасою нашого міста», - зазначив Андрій Садовий.

«Форум Львів» – це торговий центр так званого «третього покоління». У плані його концепції, архітектури, підбору орендарів та управління він буде розроблений відповідно до останніх стандартів індустрії.

Фізично торговий центр матиме 4 поверхи: 1 поверх підземного паркінгу на 620 паркувальних місць, 2 торгові поверхи та верхній поверх із зоною розваг, кінотеатру та ресторанів, включаючи велику зовнішню терасу. На сьогодні за проектом закріплено майже 60 орендарів.

«Форум Львів» буде сертифіковано відповідно до стандартів BREEAM. Цей стандарт стає все більш поширеним в Європі, але ще ніколи не був застосований в українському будівництві. «Форум Львів» буде першим комплексом такого масштабу в Україні, що отримає цей сертифікат.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!