У місті обирають львів’ян року. Де проголосувати

3194 0
ЛМР оголосила голосування за нагородження почесними відзнаками.
фото: vybory.mediasapiens.ua

фото: vybory.mediasapiens.ua

Львів’яни можуть проголосувати за будь-якого кандидата у номінаціях «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста» та «Шляхетна львівська родина». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Звання «Почесний громадянин міста Львова» надається за тривалі зусилля на користь міста і його мешканців, які сприяли підняттю престижу міста Львова.

Звання «Львів’янин року» надається за тривалі зусилля на користь міста і його мешканців або за вчинок, який сприяв підняттю престижу міста Львова.

Званнями можуть бути нагороджені громадяни України та іноземці, з метою морального стимулювання їх діяльності і засвідчення видатних особистих досягнень.

Проголосувати можна до 14 квітня на сайті ЛМР.

Читайте також: Громадські організації можуть отримати фінансування для власних проектів: деталі

Серед претендентів є:

На звання «Почесний громадянин міста» претендують: Коваль Омелян Васильович, Криса Олег Васильович, Маринович Мирослав Франкович, Пилипенко Олег Владиславович, Резвий Павло Дмитрович.

На звання «Львів’янин року»: Долгова Катерина Валеріївна, Мисько Христина Мирославівна, Погранична Христина.

На звання «Шляхетна львівська родина» претендують: подружжя Савельєвих, родина Жеплинських, родина Федиків, родина Шпіцерів.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!