У львівському музеї працює безкоштовний аудiогiд. Як завантажити

2720 0
У головній будівлі Національного музею імені Андрея Шептицького, що на проспекті Свободи, 20, у тестовому режимі запрацювала послуга «Аудіогід».
Фото: loda.gov.ua

Фото: loda.gov.ua

Відтепер відвідувачі можуть прослухати аудіоекскурсію «Українське мистецтво ХІІ-ХІХ століть» та самостійно ознайомитись із представленими експонатами, історією музею й визначними особистостями, що стояли біля його витоків. Про це повідомили в департаменті культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.

Аудіогід створено на базі додатку izi.TRAVEL, який можна інсталювати на мобільний пристрій за допомогою Apple Store (на iPhone або iPad), Google Play Store (для Android) або з Windows Store (для Windows Phone). Також ви можете зчитати QR-код програми, розміщений біля каси музею, й завантажити її на свій мобільний.

Читайте також: У львівських музеях інформацію про експонати можна буде зчитувати з QR-кодів

Для цього необхідно завітати до музею та скористатись зоною вільного Wi-Fi; завантажити додаток izi.TRAVEL, відкривши izi.travel/app з телефона або планшета; надати програмі дозвіл на використання інформації про місце перебування; знайти сторінку «Національний музей у Львові імені А. Шептицького».

Опублікувала Марія Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!