У неділю у Львові відкриють Бібліотеку одного дня

2174 0
У неділю, 7 червня, о 13:00 годині у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться відкриття проекту «Бібліотека одного дня». Упродовж літа, в рамках проекту, усі охочі матимуть змогу безкоштовно випозичити книжки з колекції «Бібліотеки...» на 1 день.
фото: fastivschool7.at.ua

фото: fastivschool7.at.ua

У межах парку можна буде випозичати книги без застави, а якщо читач захоче взяти її з собою, то він має залишити заставу у розмірі повної вартості книги. Також у неділю із 13:00 години львівські видавництва будуть проводити гаражний розпродаж своєї продукції за зниженими цінами та проведуть пікніки з деякими авторами представлених видань.

Відкриття бібліотеки одного дня буде супроводжуватися літературними читаннями, пікніками з авторами і читаннями книг у парку, котрі розпочнуться з 14 год. Для любителів більш активного відпочинку організатори пропонують приєднатися до Літературного квесту по Львову, який стартуватиме о 12:00 годині у Парку культури.

У рамках проекту «Бібліотека одного дня» впродовж літа заплановані й інші заходи, наприклад студентська книжкова барахолка, яка дозволить студентам старших курсів львівських ВНЗ поділитися чи продати книги, які їм вже не потрібні для навчання, своїм молодшим колегам.

«Бібліотека одного дня» – це довготривалий проект, який має на меті популяризувати книгочитання та зробити його ще більш доступним, оновити формат цікавого і корисного відпочинку у львівських парках.

Опублікувала Вікторія Петрик

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!