У парку «Високий замок» знесуть МАФи. Фото

2066 0
У місті планують знести 300 тимчасових споруд.
Фото: Львів. Містобудування

Фото: Львів. Містобудування

У Львові демонтують ще чотири тимчасові споруди, які не мають дозвільних документів – одну на Сихові і три у парку «Високий Замок». Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Львова 10 липня.

Йдеться про МАФ на проспекті Червоної Калини,95 та три МАФи на вулиці Високий замок,9.

Споруди у парку

МАФ на Сихові

Загалом у Львові вже демонтували 20 тимчасових споруд, які не мали відповідних дозвільних документів.

У міськраді планують демонтувати ще близько 300 тимчасових споруд.

Нагадаємо, що наприкінці січня на площі Двірцевій демонтували незаконний МАФ, а на початку весни кіоски забрали на вулиці Тракт Глинянський, проспекті Чорновола та у центрі Львова. У травні демонтували три самовільні кіоски в Залізничному районі та один в Личаківському: на Городоцькій, 359, поблизу АС «Західна», на перехресті Пасічна – Медової Печери та на Петлюри, 4. Також вирішили демонтувати тимчасові споруди на вул. Зелена – Вулецька, Наукова, 28а, на Чупринки, 61, вул. Бандери, 26, 15 та Куліша, 3.

Додамо, що торік у грудні львівські депутати підтримали ухвалу, що дозволяє без рішення суду примусово демонтувати кіоски, де продають алкоголь. Ці МАФи вилучили з переліку тимчасових споруд, яким дозволили займатися підприємницькою діяльністю на території Львова. Також до оновленого переліку не внесли ті кіоски, площі яких займають більшу площу, ніж дозволено.

Фото: Львів. Містобудування

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!