У перинатальному центрі оновлюють насосну станцію

1527 0
«Львівводоканал» вимушений проводити реконструкцію з огляду на моральну і технічну старість обладнання.
фото:LODA.GOV.UA

фото:LODA.GOV.UA

«Нам передали на баланс будівлю і обладнання насосної станції, яке перебуває у неналежному стані, морально й технічно застаріло й гостро потребує заміни та реконструкції. Насоси експлуатуються понад 35 років, споживають багато електроенергії й часто виходять з ладу. Відтак місто прийняло рішення капітально відремонтувати цей об’єкт», - цитує прес-служба Львівської міської ради директора ЛМКП «Львівводоканал» Валентина Вольського.

Зараз розпочалися проектні роботи, які передбачатимуть ремонт будівлі, повну заміну мереж та обладнання, електричної частини, опалення та вентиляції, облаштування санітарної захисної смуги, автоматизацію технологічних процесів та благоустрій території.

На станції планують встановити сучасне енергоощадне обладнання, яке забезпечить гарантованим стабільним водопостачанням споживачів перинатального центру.

Як повідомлялося, Львівський обласний перинатальний центра по вулиці Джорджа Вашингтона закрили на реконструкцію у жовтні 2014 року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!