У «Приватбанку» заявляють про стабілізацію ситуації з готівкою

2141 0
У «Приватбанку» інформують, що вже 21 грудня обсяги отримання готівки в мережі банкоматів повернулися до середніх показників у 2016 році.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

«Приватбанк» працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень. Про це заявив голова правління банку Олександр Шлапак у зверненні до клієнтів і працівників банку, розміщеному на офіційній сторінці у Facebook.

Він зазначив, що банк успішно виконав завдання щодо стабілізації. «Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися з завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку», –  Зазначив Олександр Шлапак.

Як наголошується в зверненні голови правління «Приватбанку», держава з самого початку процесу націоналізації активно підтримало банк.

«У нас є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі та у касах банку по всій Україні. Учора Верховна Рада ухвалила закон про додаткові гарантії вкладникам «Приватбанку». І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, сподіваюся, у майбутньому не знадобиться. Сьогодні обсяги отримання готівки в банкоматній мережі банку повернулися до середніх на 2016 рік показників – трохи більше 1 млрд грн на добу. Тільки за останню добу в банку оформлено понад 2 000 нових депозитів, не тільки гривневих», – запевнив Шлапак.

Нагадаємо, у зв’язку із націоналізацією «Приватбанку», тимчасово «заморожували» рахунки корпоративних клієнтів.

Читайте також: Що думають українці про націоналізацію «Приватбанку»? 10 жартів соцмереж

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!