У ще одному футбольному клубі Львова гравці захворіли на коронавірус

2847 0
Клуб просить УАФ перенести матч Першої ліги.
Фото: ФК Рух

Фото: ФК Рух

У Львові коронавірусну хворобу виявили у трьох гравців та одного працівника футбольного клубу «Рух». Про це повідомляє пресслужба клубу.

«За результатами проведеного ПЛР-тестування у двох захисників, півзахисника та одного працівника «Руху» виявили COVID-19. Ще кілька футболістів «жовто-чорних» – під підозрою», – ідеться в повідомленні.

Команда перебуває на самоізоляції, а потому футболісти, тренери і працівники клубу пройдуть повторне лабораторне тестування на коронавірус.

Читайте також: Уряд оприлюднив нові правила карантину. Що заборонено

ФК «Рух» звернувся в УАФ та ПФЛ з проханням перенести матч 20-го туру Першої ліги «Рух» – «Агробізнес» на пізніший термін.

Нагадаємо, раніше спалах коронавірусу виник в ФК «Карпати», проте команда, хоч і не в повному складі, вже повернулась до тренувань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!