Політична реклама

У школах Львова апробовуватимуть тести для ЗНО

1473 0
Нові тестові завдання для ЗНО апробуватимуть у школах Львівщини з восьмого по двадцяте квітня. Від результатів перевірки залежить,чи потрапляють ці тести до банку завдань, а згодом і до тестових зошитів на ЗНО наступного року.

До випробовування залучать близько двох тисяч учнів 10-11 класів, - повідомляють у Львівському регіональному центрі якості освіти. Така апробація відбувається кілька разів на рік. На кожен тест учні матимуть сорок хвилин. Школярі працюватимуть не з цілим тестовим зошитом, а з окремими завданнями. Випробовуватимуть тести практично з усіх предметів, які є у переліку ЗНО.

Учнівські роботи перевірять, результати повідомлять у школи, а фахівці Українського центру оцінювання якості освіти, тим часом, визначатимуть, які з тестів вміщувати у банк завдань.

Учасники пробного тестування мають можливість визначити, яким є їхній результат на тесті-репетиції у 200-бальній шкалі. Для цього треба зайти на персональну сторінку учасника та внести відповіді із паперового бланка. Після 11 квітня там же можна буде дізнатися рейтинг.

Джерело: Високий Замок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!