У трьох областях – найбільше невакцинованих освітян. Серед них і Львівщина

2094 0
Водночас високий рівень вакцинації працівників двома дозами у Луганській області – 67,9% та у місті Києві – 62,6%.
Фото: cheline.com.ua

Фото: cheline.com.ua

На Львівщині зафіксували чи не найбільше невакцинованих працівників закладів загальної середньої освіти серед областей України – 44,3%. Так само багато вчителів без щеплень від коронавірусу у Херсонській (39%) та Івано-Франківській областях (31,4%). Про це повідомив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Водночас високий рівень вакцинації працівників двома дозами у Луганській області – 67,9%; у м. Києві – 62,6%, у Полтавській – 61,8%; Черкаській – 60,8%, Житомирській – 58,6%; Харківській областях – 58,3%.

Читайте також: Школи і садочки у Львові працюватимуть, але за певних умов. Роз'яснення

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv дізналося, чи працюють сьогодні львівські школи, де немає 80% вакцинованих педагогічних працівників, що на це кажуть директори, вчителі та батьки, а також, за яким форматом та як вчаться в інших областях України. Детальніше читайте за посиланням. Окрім цього, 98% госпіталізованих із Covid-19 в Україні – є не вакциновані. На Львівщині за останні 3-4 місяці з числа тих, кого госпіталізували у лікарні із коронавірусною інфекцією, лише 1% мають щеплення. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!