Завтра освітяни зможуть вакцинуватися від Covid-19 на базі позашкільних закладів Львова

1137 0
Щепитися можна буде вакцинами: Pfizer, AstraZeneca чи CoronaVac.
Фото: AP/Esteban Felix

Фото: AP/Esteban Felix

Завтра, 25 листопада, з 10:00 до 13:00 усі охочі освітяни зможуть отримати щеплення у пунктах вакцинації на базі позашкільних закладів міста. Про це повідомили в управлінні освіти ЛМР.

Щепитися можна буде вакцинами: Pfizer, AstraZeneca чи CoronaVac.

Читайте також: «Не робіть так ніколи». Пульмонолог про розвиток пневмоній

Перелік закладів з адресами:

  • Будинок дитячої та юнацької творчості Франківського району (вул. Наукова, 17)
  • Личаківський будинок дитячої та юнацької творчості (вул. Личаківська, 99)
  • Будинок дитячої та юнацької творчості Шевченківського району (вул. Грінченка, 4а)

 

Нагадаємо, що у шпиталі імені Митрополита Андрея Шептицького у Львові сьогодні відкрили пункт вакцинації від Covid-19. Наразі він працює у тестовому режимі по вівторках та середах, з 14.00 по 19.00. Якщо буде більший попит, то дні прийому розширять. 

Загалом у Львові та області можна вакцинуватися доступними вакцинами – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac та Moderna. Пункти працюють упродовж дня з 9:00 по 20:00. Графік роботи центрі вакцинації у Львові та області читайте тут. Для того, аби отримати щеплення у центрі вакцинації можна попередньо зареєструватися через портал «Helsi» або прийти безпосередньо до центру. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!