На правах реклами

У центрі Львова відкривають найбульбашковіший бар. Вечірка вже цієї суботи

3283 0
Вечірка-відкриття унікального ігристого бару відбудеться за адресою: Львів, вулиця Нижанківського 7.

Цієї суботи, 25 липня, у центрі Львова відбудеться вечірка-відкриття Bubbles Bar by Fiorelli. Це унікальний заклад із італійським ігристим на вулиці Нижанківського. Найбульбашковий бар із найкращими напоями від Fiorelli запрошує львів’ян та гостей міста на шалені танці та найсмачніші ігристі. Вечірка розпочнеться о 19:00. Вхід вільний.

Fiorelli гарантує незабутній вечір, святкову атмосферу, келих ігристого, смачне меню та спілкування.

«Ми знаємо, як всі скучили за вечірками. Ми теж скучили і вирішили не чекати приводу, а створити його – тому відкриваємо Bubbles Bar by Fiorelli. Унікальний заклад із ексклюзивним асортиментом ігристих вин від Fiorelli. Тож запрошуємо на відкриття бару – у самому центрі Львова пригощаємо найсмачнішим італійським ігристим, танцюємо та відпочиваємо!» – зазначає директорка з маркетингу «Регно Італія УА» Ольга Артюхова.

Під час вечірки на гостей чекає:

  • Безлімітне ігристе від Fiorelli з 19 до 21;
  • Діджей-сет;
  • Веселощі та розваги.

У Bubbles Bar представлені напої від Fiorelli, а також останні новинки – безалкогольне Fragolino. Заклад приймає гостей до 00:00.

Вечірка-відкриття унікального ігристого бару відбудеться за адресою: Львів, вулиця Нижанківського 7.

Довідка.

«Регно Італія УА» – компанія-імпортер та дистриб’ютор світових брендів алкоголю та делікатесів. Заснована у 2014 році. Компанія є офіційним імпортером італійської торгової марки Fiorelli в Україну. Ігристе ТМ Fiorelli виготовляють на заводі Toso, Італія, П’ємонт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!