У Туреччині почались перемовини Дмитра Кулеби з Лавровим

1991 0
Україна прибула на переговори із сильною позицією.
ФОТО: UKRAINE NOW

ФОТО: UKRAINE NOW

У Туреччині почались тристоронні перемовини міністрів закордонних справ України Дмитра Кулеби, Росії Сергія Лаврова та Туреччини Мевлютом Чавушоглу. 

«Україна прибула на переговори із сильною позицією. Завдяки незламності Президента України Володимира Зеленського, нашої дипломатії, наших Сил Оборони, всього українського народу та підтримці партнерів російські загарбники отримують гідну відсіч на всіх фронтах», – каже очільник МЗС України.

Він окреслив три ключові питання, на яких наполягатиме на тристоронній зустрічі з Лавровим. Йдеться про негайне припинення вогню, поліпшення гуманітарної ситуації в Маріуполі, Харкові, Сумах, Волновасі та інших українських містах, а також виведення російських військ з території України». Український міністр закликав Туреччину продовжити роботу з Москвою, аби вона припинила кровопролиття в Україні.

Фото: МЗС України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!