У ведмежому притулку «Домажир» стартував туристичний сезон

1147 0
На території туристичного магніту на Яворівщині перебуває 34 ведмеді.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

У ведмежому притулку «Домажир», що в Яворівському районі на Львівщині, стартував туристичний сезон. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці притулку.

Нині на території притулку перебуває 34 ведмеді, серед них є і тимчасово переселені. Відвідати бурих можна з четверга по суботу з 10:00 по 18:00, але лише за попереднім записом. Для запису на екскурсію можна телефонувати за номером: 067 509 30 58.

Читайте також: На Львівщину із київського притулку перевезли ще двох ведмедів

Зазначимо, дорослий вхідний квиток до притулку коштує — 120 гривень, дитячий та студентський — 60 гривень. Сімейний вхідний квиток (2 дорослих+3 дітей) — 300 гривень. Пільговий — 50 гривень.

Для довідки

Центр порятунку та реабілітації бурих ведмедів в Україні «Домажир» розташований у селі Жорниська Яворівського району. У ведмежому притулку не просто живуть ведмеді, бо на території розташовано також великий освітньо-відпочинковий простір, де можна взяти участь у різних заходах, поїсти у кафе та весело провести час. Умови життя для бурих ведмедів у притулку наближені до природних.

Ведмеді живуть у дикій природі близько 25 років, у притулку приблизно 40 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!