У війні з російськими окупантами загинув лісівник «Сколівських бескид»

7415 0
Захисник загинув у бою поблизу села Попасна на Луганщині.

У війні з російськими загарбниками загинув лісівник та природоохоронець нацпарку «Сколівські Бескиди» Василь Минів зі села Коростів. 37-річний захисник України загинув від рук окупанта поблизу села Попасна на Луганщині. Про це повідомили у Сколівській міській раді.

Читайте також: На Львівщині попрощалися з 22-річним воїном, який загинув внаслідок обстрілу Яворівського полігону

«Чорна кривава війна забирає кращих. Сколівщина з неймовірним болем сприйняла жахливу трагічну звістку про загибель нашого краянина з Коростова, Миніва Василя Ярославовича. Наша громада в тяжкій скорботі. Загинув Герой, нащадок повстанців і вірний син України. Він самовіддано став на захист нашої землі, безстрашно боровся із російським окупантом», – йдеться у повідомленні.

Василь Минів спершу працював у Болехові на місцевому деревообробному підприємстві, повідомили у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. З листопада 2019 року був прийнятий інспектором з охорони природно-заповідного фонду Бутивлянського лісництва НПП «Сколівські Бескиди», а з 1 лютого цього року розпочав працювати майстром з охорони природи.

Захисник був учасником АТО у період з червня до жовтня 2016 року. З перших днів війни був мобілізований до лав ЗСУ. Загинув 13 березня внаслідок бойового зіткнення та масованого артобстрілу поблизу населеного пункту Попасна Луганської області. У нього залишилися дружина, півторарічний син та батьки.

Нагадаємо, що у російсько-українській війні загинув 33-річний вчитель історії зі села Торчиновичі, що біля Старого Самбора.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!