Україна розвиватиме залізничне сполучення з Грузією та Азербайджаном

2087 0
Укрзалізниця стала членом міжнародної асоціації «Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут».
Фото: lvivnews.info

Фото: lvivnews.info

В Баку було прийнято рішення про приєднання України до асоціації «Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут». Про це повідомляє голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Бальчун на своїй сторінці у ФБ.

«Ми подали детальну інформацію про поточний стан компанії, ознайомили зі стратегією реформування Укрзалізниці на найближчі п’ять років і висловили своє бажання приєднатись до такого перспективного проекту як «Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут»», - зазначає Войцех Бальчун.

Читайте також: Укрзалізниця замінить всю постільну білизну у вагонах

Також він сказав, що це об’єднання допоможе Укрзалізниці збільшити вантажну базу та обсяг вантажопотоків: «Колеги з казахської, азербайджанської та грузинської залізниць високо оцінили наші кроки і потенціал УЗ. Тому прийняли нас до лав об’єднання і висловили зацікавленість у подальшій взаємній інтеграції можливостей залізниць, що тепер входять до розширеної асоціації ТМТМ. Ми для себе ж бачимо у такому об’єднанні зусиль нові шляхи для збільшення вантажної бази, зростання обсягів вантажопотоку та інші позитивні наслідки від уніфікації перевізного процесу».

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!