Україна замінить російські серіали польськими

5441 5
Україна має намір замінити російські телесеріали польськими. Про це заявив міністр культури України В'ячеслав Кириленко.

Віце-прем'єр міністр і Міністр культури України В'ячеслав Кириленко розповів про намір заповнити польським кінопродуктом український ефір.

"Польща виробляє багато серіалів, які є привабливими для української аудиторії. Тож ми хочемо купляти польські фільми і ми будемо це робити", — розповів Кириленко в інтерв'ю польським ЗМІ, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 факти про заборону російських серіалів 

Міністр уточнив, що Україна виготовляє недостатньо кінопродукції, а з ринку необхідно витіснити російське кіно.

Нагадаємо, народні депутати внесли зміни до законодавства, згідно з якими під заборону в Україні потрапили фільми, виготовлені фізичними та юридичними особами РФ від початку 2014 року.

 


Читайте також:
25 Лютого, 2015 13:33
Олена В них нормальні серіали!! Найбільше подобається атмосфера, там не має есесерівських квартир з коврами, і менталітет показано зовсім інший - європейський, так що все ок))
24 Лютого, 2015 15:27
опус а раніше скільки німецьких серіалів було, все проміняли на руське гімно
24 Лютого, 2015 08:58
у ляхів багато сериалів де вони показують як гно[***] украінців і звеличують власне військо9181
24 Лютого, 2015 08:55
микола закупать будуть тільки ті які дешеві, свого не має а російські не можна бо стріляють. Потрібно думати про людей а не створювати лишню напругу в суспільстві. Але ж у тих людей в котрих відсутні мозги дай хоть чим небудь відзначитись
24 Лютого, 2015 08:44
Александр Блин! Лучше б индийскими!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!