Політична реклама

Українці найчастіше перепродують автомобілі Lanos

1599 0
«Сімку», «шістку» і Lanos - українці перепродували найчастіше за підсумками 2012 року. Про це повідомляють аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando.

З десяти найпопулярніших автомобілів на вторинному ринку тільки два «не ВАЗи». Ними стали Daewoo Lanos (третє місце) і Chevrolet Aveo (сьома позиція). Решта вісім місць за продукцією Волжського автомобільного заводу.

За 2012 рік на Slando було розміщено близько 64 тис. оголошень про продаж цих автомобілів. Друге місце займає Opel з 17,5 тис. Майже стільки ж у Volkswagen - 17,4 тисячі пропозицій. Четверте місце у бренду Daewoo, автомобілі якого за рік продавалися 15 тисяч разів, а п'яте у Ford з 12,2 тис. Слідом йде Mercedes, у якого 11,5 тис. Mitsubishi і BMW набрали по 10,5 тис. Дев'яте місце у Chevrolet . Цьому бренду діталось 10 тисяч оголошень. Замикає десятку Renault, що має  9,2 тис. пропозицій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!