Укрзалізниця призначила додатковий поїзд зі Львова до Одеси

3632 0
Залізничники відреагували на зростання попиту серед мешканців Львівщини.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

У зв’язку з підвищенням попиту на залізничні перевезення в сторону чорноморських курортів Укрзалізниця призначила додаткові поїзди з Одеси до Львова в липні.

Про це у Facebook повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Поїзд № 228/227 Одеса – Львів здійснить рейси з Одеси 21 та 23 липня. Відправлення о 23:29 та прибуття до Львову о 11:52. Зворотно зі Львова поїзд вирушить 22 та 24 липня о 20:40 та прибуде до Одеси о 09:12. Поїзд слідує через станції Роздільна, Подільськ, Вапнярка, Жмеринка, Хмельницький, Підволочиськ, Тернопіль.

Читайте також: Як доїхати зі Львова до моря. Розклад руху поїздів, вартість

Нагадаємо, Личаківський районний суд Львова зобов'язав працівників «Укрзалізниці» надавати послуги українською мовою. У разі відмови, працівник буде зобов‘язаний оплатити штраф, який може сягати 17 000 гривень, або ж навіть може опинитися за ґратами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!