В ЛНУ імені Івана Франка відкрили нову спеціалізацію

4848 0
У Львівському національному університету імені Івана Франка відкрили нову спеціалізацію з історії. Навчання відбуватиметься в рамках магістерської програми. Про це повідомляють у прес-службі ЛНУ імені Івана Франка.
фото: lvivtour.com.ua

фото: lvivtour.com.ua

У вівторок, 26 січня, Міжнародний Вишеградський Фонд схвалив рішення про підтримку відкриття в рамках магістерської програми з історії у Львівському національному університеті імені Івана Франка спеціалізації «Центральна Європа впродовж історії: від багатонаціональних монархій до Вишеградської співпраці».

Відтепер для студентів-істориків викладатимуть найкращі учені з Польщі, Словаччини, Угорщини та Чеської Республіки. Студенти зможуть відвідувати їхні семінари та готувати під їхнім керівництвом свої наукові роботи.

Навчання відбуватиметься за фінансової підтримки Фонду. Старт програми заплановано на 2016–2017 навчальний рік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!