В огорожу генконсульства Росії у Львові кинули «коктейль Молотова»

1555 0
Унаслідок події ніхто не постраждав.
фото: укрінформ

фото: укрінформ

Сьогодні, 24 грудня, близько 3-ї години ночі невідомий кинув пляшку з легкозаймистою рідиною в огорожу Генерального консульства Російської Федерації у Львові. Про це повідомили у пресслужбі поліції у Львівській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Слідчі відкрили кримінальне провадження за  ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Унаслідок події ніхто не постраждав, збитків диппредставництву не завдали.

Читайте також: Через загрозу російської інтервенції у Львові пропонують створити концепцію тероборони

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та особу зловмисника, причетного до вчинення кримінального правопорушення, проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv з'ясовувало, чи готова Україна до сучасних провокацій, чи криза на білорусько-польському кордоні є частиною перевірки плану російського вторгнення в Україну. Зокрема, за словами політолога, варто було б закрити російське консульство у Львові ще у 2014 році, адже «це красива мішень для того, щоб показати, як українські «нацисти» коктейлями Молотова можуть спалити «нещасних російських дипломатів» у Львові». Детальніше про все це читайте в інтерв’ю з політологом-активістом, асоційованим дослідником Аналітичного центру УКУ Остапом Кривдиком за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!