В Україні можуть запровадити час для літніх людей в аптеках і магазинах

2002 0
Такі заходи – це європейська практика.

В Україні можуть запровадити час для людей віком від 60 років, коли вони зможуть робити покупки без сторонніх, зазначив в інтерв'ю Радіо НВ головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Ми хочемо порекомендувати встановити годину для літних людей. Порекомендувати суб'єктам господарювання, які здійснюють торгівлю, аптекам та іншим магазинам запровадити час, наприклад, з 10 до 12-ї, коли б ми усі розуміли, що це час для людей 60+ років», – каже він.

Читайте також: Чи мають старовинні аптеки Львова шанс на відродження? Відео

За його словами, більшість летальних випадків є у категорії 50+. Він також зазначив, що такі заходи – це європейська практика.

Нагадаємо, в Україн станом на 4 листопада захворіло 420 617 осіб, з них 176 404 одужали, летальних випадків – 7 731. Рекорди захворюваності на коронавірус зареєстрували в Києві (856), а також у Донецькій (636), Івано-Франківській (451), Запорізькій (430) та Чернівецькій (415) областях.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!