В Україні створили бюро для пошуку зниклих, полонених та затриманих ворогом людей

2018 0
Українська сторона через Бюро складає також списки загиблих і військовополонених РФ.
фото: главком

фото: главком

В Україні створили Національне інформаційне бюро для збору та узагальнення даних про українських військовополонених, загиблих, зниклих безвісти, незаконно затриманих окупантами, у тому числі з-поміж мирного населення. Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації при РНБО.

Українська сторона через Бюро складає також списки загиблих і військовополонених РФ. Це дозволить Україні вкотре довести злочини Росії та в перспективі – активізувати процес обміну як полоненими, так і тілами загиблих.

Читайте також: Як виявити диверсанта і не стати корегувальником для ворога. Пояснення СБУ

«Гаряча лінія» Національного інформаційного бюро: 1648Ю а для дзвінків з-за кордону можна телефонувати: 380 44 287 81 65. Найближчим часом має також запрацювати сайт.

Нагадаєм, що напередодні Центр протидії дезінформації при РНБО України інформував про загрозу розвитку диверсійних груп на українських територіях. Зокрема, окупанти можуть прикриватися журналістськими посвідченнями, знайшовши «канал» виходу з боку Європи. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!