Варвари ХХІ століття. Армія РФ знищила сотні шкіл, лікарень та житлових будинків

1227 0
Окупанти не вміють воювати проти інших армій, лише вбивати мирне населення.
Фото: УП

Фото: УП

Війська російського окупанта знищили в Україні сотні шкіл, десятки лікарень, тисячі житлових будинків. Радник голови Офісу президент Михайло Подоляк назвав армію РФ варварами, які не вміють воювати проти військових, тільки вміють вбивати мирних мешканців.

Читайте також: Людське життя – найвищий пріоритет. Цим ми відрізняємося від противника, – головнокомандувач ЗСУ

«Варвари ХХІ століття. РФ пошкодила або знищила 202 школи, 34 лікарні, понад 1500 житлових будинків, включно з багатоквартирними. Зовсім без світла, води, тепла понад 900 наших населених пунктів. Армія РФ не вміє воювати проти інших армій. Але чудово вміє вбивати мирних громадян», – написав він у Twitter.

Нагадаємо, Росія продовжує обстрілювати українські міста. Минулої ночі окупанти накрили Миколаїв із систем залпового вогню. Ракета влучила у військову казарму, через що загинули українські бійці. Ввечері нанесли авіаудари по нафтобазах на Житомирщині.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!