Від коронавірусу в Україні померли вже восьмеро людей

6837 0
Водночас п’ятеро людей, із яких одна дитина, одужали.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Уже восьмеро людей в Україні померли від коронавірусу. Про це повідомили у Центрі громадського здоров’я МОЗ.

Читайте також: Криза торкнеться кожного львів’янина. Скільки Львів втратить на туристах через карантин

По одному новому летальному випадку зафіксували в Івано-Франківській, Рівненській та Сумській областях. Раніше було відомо, що від коронавірусу в Україні померли 71-річна жінка у Житомирській області, дві жінки: 56-річна і ще одна – в Івано-Франківській, 33-річна – у Чернівецькій, 68-річний чоловік – у Тернопільській. Ще четверо українок померли від вірусу в Італії.

Водночас п’ятеро людей, із яких одна дитина, одужали. Всього в Україні підтвердили 311 випадків захворювання на коронавірус. Перші випадки COVID-19 за минулу добу зафіксували у Хмельницькій, Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській та Миколаївській областях. Наразі коронавірусу в Україні не виявили лише на Кіровоградщині. 

Читайте також: Чи здатні суворі карантинні заходи стримати коронавірус? Досвід інших країн

Нагадаємо, що на Львівщині підтвердили 5 випадків зараження коронавірусом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!