Від сьогодні Шпиталь Шептицького консультуватиме пацієнтів з підозрою на коронавірус

3157 0
У місті організували мобільні бригади швидкого реагування, в яких медики і волонтери шпиталю задіяні для консультування.
фото: galinfo.com.ua

фото: galinfo.com.ua

Від сьогодні, 31 березня, Шпиталь ім. Андрея Шептицького Львівської Архиєпархії УГКЦ розпочинає консультувати пацієнтів (по телефону та/або з виїздом додому), зокрема до тих, що з підозрою на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У місті організували мобільні бригади швидкого реагування, в яких медики і волонтери шпиталю задіяні для проведення консультацій людям, що мають погане самопочуття, підозри на коронавірус, однак які не уклали угоду з сімейним лікарем. Зокрема, йдеться про тих, хто був за кордоном.

Читайте також: Просто прикрити обличчя. У міськраді Львова розповіли, що робити, якщо немає маски

Ці бригади готові приїжджати і надавати допомогу. Гаряча лінія працює за телефоном: 0 800 200 112 в режимі робочого часу з 9.00 по 18.00.

Також спільно з міським терцентром для осіб похилого віку і спільно з міським центром соціальних служб Шпиталь ім. А. Шептицького забезпечуватиме гаряче харчування для найбільш потребуючих. Йдеться про комплексний набір на один день, в який входить сніданок, обід і вечеря. А фахівці Центру психічного здоров’я Шпиталю ім. А. Шептицького проводитимуть психологічний супровід медичних працівників, які працюють в лікарнях з пацієнтами з підозрою або хворих на коронавірус.

Нагадаємо, що минулого тижня Львівська міська рада уклала угоду з Шпиталем ім. Андрея Шептицького Львівської Архиєпархії УГКЦ про консультування пацієнтів з підозрою або хворих на коронавірус.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!