Від сьогодні у Львові стане холодніше

1086 0
Температура повітря опуститься до 4°C з позначкою плюс.
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

Від сьогодні, 23 жовтня на Львівщину прийде похолодання. Вдень стовпчики термометра не перевищать позначки 11°C тепла. Вночі температура повітря опуститься нижче нуля. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця відділу метеопрогнозів Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

Зокрема, сьогодні у Львові та області буде хмарно з проясненнями, місцями прогнозують невеликі опади, а в горах навіть можливий сніг. Вітер буде північно-західний 9-15 м/с. Вночі очікується 2-7°C з позначкою плюс, вдень температура повітря становитиме 7-11°C.

У неділю, 24 жовтня синоптики не прогнозують істотних опадів. Однак вітер буде з півночі 7-12 м/с, тому похолодає. На Львівщину вже зайде холодна повітряна маса. Уночі стовпчики термометра покажуть від -2°C до +3°C, а вдень температура повітря підніметься до 4-9°C вище нуля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!