Політична реклама

Відтепер придбані через інтернет залізничні квитки можна повернути онлайн

1714 0
Укрзалізниця з 26 липня ввела нову послугу online-повернення проїзних документів, куплених через Інтернет.

Для повернення електронного квитка або бланка замовлення, що вимагає звернення до каси через офіційний сайт адміністрації, потрібно скористатися вкладкою "актуальні квитки" в особистому кабінеті, вибрати необхідний документ і скористатися послугою "Повернути", - повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

В Укрзалізниці акцентують увагу пасажирів на тому, що придбаний бланк замовлення можна повернути до того, як ним скористалися для роздруківки проїзного документа у квитковій касі.

Повернення електронного квитка та бланка замовлення можливі незалежно від місця їх оформлення.

За інформацією прес-служби, повернення коштів на карту проходитиме значно швидше, ніж у квитковій касі.

Повернення коштів на карту клієнта здійснюється тією системою, за якою був придбаний електронний посадковий документ або бланку замовлення. Для повернення квитків та бланків замовлення, які були оформлені на інших online-ресурсах, окрім сайту Укрзалізниці, пасажирам доведеться заповнити додаткові поля.

Можливість повернення проїзних документів на сайті «Укрзалізниці» припиняється за 1 годину до відправлення поїзда з початкової станції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!