Політична реклама

Вклавши у золото, можна отримати непоганий прибуток

1473 0
Одним з надійних способів примноження особистого капіталу є купівля золота. Вклавши зараз в золото, можна отримати 25% прибутку, вважає керуючий партнер інвестиційної компанії "Capital Times" Ерік Найман.

Експерт рекомендує купувати золото. Минулого літа був пік в районі 1900 доларів за тройську унцію, зараз - 1660 і дуже багато ознак, що в кінці року ціна на золото виросте до 1800-1900 доларів. Наступного року - 2000-2100 доларів за тройську унцію. Це дасть близько 25% на вкладені гроші.

За словами Еріка Наймана, деяку частину заощаджень можна тримати в гривні.

"Процентна ставка за депозитами у гривні - 25%. Вона покриває різницю девальваційного ризику. Якщо гривня девальвує навіть на 15% , то це буде відпрацьовано підвищеними процентними ставками", - зазначив Найман.

Іншу суму заощаджень, вважає експерт, можна зберігати в доларах.

Нагадаємо, раніше директор генерального департаменту грошово-кредитної політики Національного банку України Олена Щербакова повідомила, щорегулятор рекомендує населенню зберігати гроші в національній валюті.

Джерело: Газета.ua
Джерело: Gazeta.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!