Воєнна перемога в області та пожежа від уламків збитої ракети. Головне за день у Києві

1311 0
Стислий дайджест головних подій дня у столиці України

Ранок у Києві почався з новини, що минулої ночі внаслідок потрапляння залишків збитої ракети сталось займання на території приватної садиби у Дарницькому районі Києва. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. Жертв та постраждалих немає.

Потім у Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили, що окупанти не полишають спроб увірватись до Києва. Їх стримують захисники столиці. 

Крім того, в КМДА заявили про завершення опалювального сезону з 28 березня та відновлення роботи Центрів надання адміністративних послуг міста та навчання в онлайн-форматі в закладах освіти. 

Читайте також: «Укрзалізниця» запускає повноцінний кільцевий маршрут електрички в Києві

Також змінено час комендантської години. Тепер вона триває з 21:00 до 6:00 ранку. 

Під кінець дня стало відомо, що місто Ірпінь під Києвом звільнено від російських військових. 

Нагадаємо, з початком повномасштабного наступу Росії на Україну Ірпінь став одним з епіцентрів протистояння українських військових з окупантами на київському напрямку. Місто постійно обстрілювали. Там була гуманітарна катастрофа, а місцеве населення окупанти фактично тримали в заручниках.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!