Володимира Мельника переобрали на посаду ректора Львівського університету

4429 0
Кандидатуру професора філософського факультету підтримали 1760 осіб.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Володимира Мельника сьогодні, 20 червня, вдруге обрали ректором ЛНУ імені Івана Франка. Про це повідомляє Leopolis.news.

Читайте також: У ЛНУ імені Івана Франка відкриють 5 нових бакалаврських програм ІТ напрямку

Вибори провели шляхом таємного голосування, яке відбувалося з 9 по 15 години в університеті. Уперше очільника львівського університету обирали всі викладачі, включно з методистами та завідувачами лабораторій, представниками від студентства, а також залучивши інших працівників закладу.

Кандидатуру Володимира Мельника підтримали 1760 осіб. Натомість професор філологічного факультету Ярослав Гарасим отримав 559 голосів на свою підтримку. 

Читайте також: Львівську школу №70 перейменували на ліцей

Нагадаємо, що вперше Володимира Мельника обрали ректором у червні 2014 року. А 25 березня 2019 року Міносвіти оголосило новий конкурс на посаду ректора Львівського національного університету імені Івана Франка.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!