Впровадження пішохідної зони на Дорошенка відтермінували

2917 0
Від проспекту Свободи до вулиці Банківської планували облаштувати пішохідну зону, а рух приватного транспорту — реорганізувати через вулицю Гнатюка.
фото: Mapio.net

фото: Mapio.net

Запровадження пішохідної зони на частині вулиці Дорошенка від проспекту Свободи до вулиці Банківської у Львові вирішили відкласти. Про це під час робочої зустрічі повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, — інформує прес-служба ЛМР.

«Маємо рішення комісії з безпеки дорожнього руху, прийняте ще в травні 2017 року, щодо облаштування пішохідної зони на вул. Дорошенка від пр. Свободи до вул. Банківської. Комісія фактично одноголосно прийняла таку пропозицію. Тому рішення комісії потрібно виконувати, на його реалізацію виділено кошти та розроблено відповідні проекти. Однак ми відкриті до пропозицій від громадськості по цьому рішенню. Тому беремо невелику паузу щодо його впровадження», — розповів Сергій Бабак.

Читайте також: На Дорошенка переносять зупинку громадського транспорту. Фото

Запровадити пішохідну зону на Дорошенка планували з травня після перенесення зупинки. Для громадського транспорту система руху не зміниться, натомість приватні автомобілі об’їжджатимуть цю ділянку по вулиці Гнатюка.

Нагадаємо, рішення заборонити в’їзд приватного транспорту на частині вулиці Дорошенка у Львові міська комісія з безпеки дорожнього руху ухвалила торік у травні. Таке рішення мало пришвидшити рух громадського транспорту на Дорошенка та зменшити аварійність на Банківській.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!