Виробник мінеральних вод збудує на Львівщині завод на майже 200 робочих місць

9305 0
Також інвестор планує відновити дитячий табір «Сокіл».
Фото: Карпатські мінеральні води

Фото: Карпатські мінеральні води

Група компаній «Карпатські мінеральні води» планує збудувати на Львівщині новий завод, який створить близько 200 робочих місць. Загальна сума інвестицій складе понад 20 млн грн. Про це повідомили у ЛОДА.

Читайте також: Компанія Dragon Capital купила завод мінеральних вод у Трускавці

Компанія планує збільшити потужності нового заводу в 3 рази до вже існуючих. Крім того, для реалізації даного інвестиційного проєкту в ЛОДА мають намір зареєструвати індустріальний парк, що дозволить інвестору отримати додаткові переваги та пільги.

Також компанія «Карпатські мінеральні води» планує відновити дитячий табір «Сокіл», що на території Золочівської громади. У таборі зможуть оздоровлюватися діти різних соціальних груп.

Читайте також: На Львівщині відкрили завод з виробництва мінерально-вітамінних добавок

Група компаній «Карпатські мінеральні води» заснована у 2002 році та є одним з найбільших українських виробників природних мінеральних вод та безалкогольних напоїв. На сьогодні на підприємстві працює понад 500 працівників в різних регіонах України. У с. Струтин на Львівщині розташована філія «Карпатських мінеральних вод». 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!