Як працюватимуть ресторани і кафе в приміщенні у Львові. Протокол ТЕБ і НС

3241 0
Оплачувати замовлення рекомендують безготівково, а мити туалети – після кожного відвідувача.
Фото: DW

Фото: DW

У Львові дозволили працювати ресторанам і кафе у приміщенні, але з кількістю не більше, ніж 10 відвідувачів. У травні закладам харчування дозволили приймати відвідувачів лише на винос або на літниках.

Читайте також: Поки центр гуляє, в лікарнях бракує місць. Як Львів проживає пік коронавірусу

Відстань між столиками має бути не менше 1,5 м, на вході мають бути антисептики та термоскринінг. Замість звичайного меню воно має бути одноразове або ж електронне. Посуд рекомендують обирати одноразовий або багаторазовий, якщо його миють у посудомийній машині.

Оплачувати замовлення рекомендують безготівково, а мити туалети – після кожного відвідувача.

Додамо, вчора, 24 червня, Львові дозволили працювати залам ресторанів та кафе, а також відвідувати фітнес-центри й спортзали. У ЛОДА таке рішення розкритикували, адже саме Львів є епіцентром коронавірусу в області. Натомість міський голова Львова Андрій Садовий арґументує послаблення підтримкою місцевого бізнесу.

Читайте також: Вражені Covid-19 легені помітні неозброєним оком. Патологоанатом про те, що показує розтин інфікованих

Нагадаємо, що карантин в Україні через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня. 11 травня карантин послабили, зокрема у Львові дозволили відкрити парки, сквери та літні майданчики ресторанів. А з 12 травня відкрили перукарні та салони краси. 15 травня в місті дозволили роботу візових центрів та магазинів з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчих ринків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!