Як у Львові працює нова форма оплати проїзду в електротранспорті. Відео

7792 0
EasyWalletUa дозволяє сплатити за проїзд без валідатора чи QR-коду.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

До 125-річчя львівського трамвая у Львові запрацювала нова форма оплати проїзду за допомогою системи Bluetooth. Система працює за допомогою додатку EasyWalletUa і не потребує використання валідатора чи QR-коду. Кожен, хто завантажить додаток, отримає 5 безкоштовних поїздок.

Читайте також: Передайте на два повні. Сім способів оплатити проїзд в електротранспорті Львова

Аби оплатити проїзд за допомогою Bluetooth, потрібно завантажити додаток EasyWallet UA з Play Market (для Android) або з AppStore (для IOS), створити обліковий запис та прив’язати до нього свою картку. Після цього, зайшовши до трамвая чи тролейбуса, необхідно увімкнути Bluetooth та мобільні дані. Програма зчитає датчики трамвая чи тролейбуса і запропонує оплатити проїзд.

Після підтвердження платежу, на екрані смартфона з’являться дані про оплату та штрих-код, який зможе відсканувати контролер для перевірки.

Відео було зняте ще у травні

Систему оплати розробив український стартап-проект JetBeep у співпраці з компанією EasyPay. Крім оплати проїзду, додаток дозволяє дізнатися про всі послуги ЦНАП, зокрема черги та номер робочого місця адміністратора. Також через додаток можна отримати швидкий доступ до персональних даних та інформацію про прийняття документів, термінів розглядів та готовність послуг.

Крім цього, EasyPay та JetBeep будують у Львові цілу систему, тож до цього додатку згодом під’єднають низку львівських закладів.

Читайте також: У Львові змінили правила оплати проїзду в електротранспорті. Основні нововведення

Нагадаємо, що проїзд у електротранспорті Львова подорожчав до 5 гривень у квітні минулого року. З 1 травня також подорожчали місячні проїзні картки: до 150 грн електронна та 160 – паперова. Сьогодні, 25 січня, також погодили подорожчання проїзду до 7 гривень в автобусах.

Партнерська публікація

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!