Політична реклама

Як українці заробляють на Майдані

1453 0
Майдан став непоганим джерелом доходів для підприємливих торговців. На хвилі революційних настроїв кожен хоче отримати свої дивіденди.

На сайті оголошень Slando розміщено безліч пропозицій на «майданівську» тему, інформує прес-служба Slando.

Банки та пляшки з «революційним» повітрям, а також магнітики та значки з фотографіями Майдану стали вже буденним явищем. Тому підприємливі українці зараз намагаються заробити на нових напрямках, зокрема, на творах мистецтва та одязі.

Наприклад, у художниці з Дніпропетровська є вже серія тематичних картин. Роботу «Закохані на Майдані» вона готова віддати за 2 000 гривень, «Евромайдан – наші герої» – за 11 000 грн., а первістка серії «Майдан» – за 10 000 грн.

У 198 гривень оцінено шапка «Для захисників майдану». Продавець описує її так: «Шапка майданна камуфляжна, на застібці. Маскує володаря, надійно захищає від кийків, не злітає з голови під час втечі від Беркута. Унісекс».

Толстовки з принтами на тему Євромайдану на Slando продають за 420 гривень. А утеплені куртки – за 600 грн. У дусі Євромайдану можна прикрасити навіть ноутбуки. Вінілові наклейки з різними тематичними фотографіями та малюнками можна придбати за 99 гривень.

Окрім того, пропонують полікарбонатні листи для щитів, які, за заявою продавця, захистять від каменів, палиць, а при певній товщині навіть від прострілу. А ті, хто вміють в'язати, можуть придбати «пряжу для Євромайдану».

На Slando є пропозиції і для фанатів «Беркута». Футболки з назвою та шевроном цього спецпідрозділу продають за 120 гривень.

До слова, на світлофорах львівським водіям продають прапорці України по 25 гривень.

А найчастіше львів'яни купують українську символіку та прапори ЄС на проспекті Свободи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!