На правах реклами

5 навичок від Microsoft для сучасної дитини, або Як запрограмувати школяра на успіх

2236 0
У компанії переконані, аби сьогоднішні учні були успішними особистостями та затребуваними фахівцями у майбутньому, надзвичайно важливим є їх соціалізація та навички спілкування.

Навчальну програму, яка допоможе дитині не тільки отримати фахові комп'ютерні знання, а й у майбутньому давати собі раду в реальному житті, пропонують у Львівській Академії СТАРТ_ІТ. Адже 2020 рік продемонстрував, як стрімко змінюється наш світ і як надзвичайно важливо швидко адаптуватись під нові запити.

Фахівці компанії, яка знаходиться у Бізнес-центрі «Технопарк» на вулиці Федьковича, 60А, наводять наступні 5 навичок, якими за версією компанії Microsoft повинна оволодіти сучасна дитина, щоб успішно реалізувати себе в дорослому житті:

  • крос-культурна компетентність
  • обчислювальне мислення
  • знання нових медіа
  • крос-дисциплінарні знання
  • віртуальна колаборація.

Відомо, що сучасні школярі – це те саме покоління Z, яке росте зі смартфоном в руках. Діти нового часу, для яких працювати з додатками на телефоні чи обмінюватися даними з хмарних сховищ – це норма. Проте цих знань дуже часто буває не достатньо для успіху.

Освіта з прицілом на майбутнє

В Академії СТАРТ_ІТ вважають, що головне завдання сучасної школи – навчити дітей здобувати практичні навички та вміти застосовувати їх у реальному житті. Серед масиву інформації обирати ту, яка необхідна для фахового розвитку, для набуття тих компетенцій, які роблять людину затребуваною та конкурентно-здатною на ринку праці.

Саме тому в СТАРТ_ІТ розроблені програми для школярів 8-16 років, які окрім комп’ютерних навичок Technical Skills включають в себе засвоєння Soft Skills, Business Skills та English in IT.

Навчальний процес адаптований під кожну вікову категорію складається з наступних рівнів:

1. Підготовчий курс «Цікава інформатика» для 8-9 років – І-й освітній рівень

2. Курс «Базова комп’ютерна підготовка» для 10-11 років – IІ-й освітній рівень

3. Курс «Комплексна комп’ютерна підготовка» для 12-14 років – IІI-й освітній рівень

4. Курс «Професійна комп’ютерна підготовка» для 14-16 років – ІV-й освітній рівень

Якісна подача інформації фахівцями ІТ-компаній у доступній проєктній формі, відпрацювання навичок на практиці – створення та демонстрація школярами власних ІТ-проектів на батьківських зборах, індивідуальний підхід до кожного учня у групах до 10 осіб, контроль за якістю навчального процесу (он-лайн доступ батьків в аудиторії та оцінка слухачами Академії своїх викладачів) – так коротко можна описати інноваційний навчальний процес у Львівській Академії СТАРТ_ІТ.

Окрім того, в компанії переконані, аби сьогоднішні учні були успішними особистостями та затребуваними фахівцями у майбутньому, надзвичайно важливим є їх соціалізація та навички спілкування. Зокрема, комунікація з однолітками, готовність швидко та ефективно вибудовувати спілкування з різними людьми, з різних культур, країн, середовищ.

Саме тому у кожній навчальній програмі Академії СТАРТ_ ІТ передбачено відпрацювання Soft Skills. Розкриття дитиною своєї індивідуальності, її сприйняття світу, емоційний та психічний стан – все це є в такому ж пріоритеті.

Чи підходить це моїй дитині?

Дізнайтесь про це на безкоштовних пробних заняттях Академії СТАРТ_ІТ від професіоналів ІТ-компаній.

Для учнів 14-16 років – 29 серпня 12:00-13:30.

Для учнів 10-11 років 5 вересня 12:00-13:30.

Для учнів 8-9 років 12 вересня 12:00-13:30.

Докладну програму воркшопів ви знайдете за посиланням.

Вже у вересні ви можете надати старт дитині в успішне майбутнє.

Докладно про це тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!